Αρχική » Ενημέρωση » Ένταξη στο μητρώο φοιτητών της ΕΘΑΑΕ.

Πανελλήνιο συνέδριο: Δίκαιο, Οικονομία και Διεθνείς Σχέσεις

Ένταξη στο μητρώο φοιτητών της ΕΘΑΑΕ.

Η ΕΘ.Α.Α.Ε., για την εφαρμογή των διαδικασιών αξιολόγησης και πιστοποίησης της ποιότητας της λειτουργίας των ΑΕΙ, προβαίνει στη σύνταξη και την επικαιροποίηση Μητρώου Φοιτητών. Τα μέλη του Μητρώου Φοιτητών προορίζονται να στελεχώσουν τις Επιτροπές Εξωτερικής Αξιολόγησης και Πιστοποίησης.

Οι βασικές προϋποθέσεις για την εγγραφή φοιτητή/τριας στο Μητρώο είναι οι εξής:

  1. Να βρίσκεται μετά το δεύτερο και πριν από το τελευταίο εξάμηνο ενός προγράμματος προπτυχιακών σπουδών, με την προϋπόθεση ότι δεν έχει υπερβεί τα ν+2 έτη σπουδών.
  2. Να έχει πολύ καλή ή άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας (Επίπεδα Γ1 ή Γ2).

Για να εγγραφεί ο/η ενδιαφερόμενος/η στο Μητρώο, θα πρέπει να υποβάλει τα παρακάτω:

α. Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

β. Σύντομο βιογραφικό σημείωμα (σε μορφή europass [https://europa.eu/europass/el]) όπου θα αναφέρεται τυχόν σχετική εμπειρία σε δράσεις διασφάλισης ποιότητας

γ. Πιστοποιητικό γνώσης της Αγγλικής γλώσσας

δ. Βεβαίωση του Τμήματος,  στην οποία αναφέρονται: το εξάμηνο φοίτησης, η ημερομηνία πρώτης εγγραφής κατά την εισαγωγή τους στο Τμήμα, καθώς και ο συνολικός αριθμός πιστωτικών μονάδων των μαθημάτων, στα οποία ο/η φοιτητής/τρια έχει εξετασθεί επιτυχώς έως το τελευταίο ολοκληρωμένο εξάμηνο φοίτησης.

Η υποβολή των αιτήσεων και των συνημμένων δικαιολογητικών στοιχείων θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά στη διεύθυνση secretariat@ethaae.gr  με την αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος με συνημμένα τα παραπάνω αρχεία (με μορφή pdf) με τις αντίστοιχες ονομασίες.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής λήγει την Τρίτη 31-05-2022 (ώρα 22:00).

Σημείωση:

 Για πληροφορίες αναφορικά με τη διαδικασία πιστοποίησης και τις Επιτροπές Εξωτερικής Αξιολόγησης και Πιστοποίησης (ΕΕΑΠ), επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ΕΘΑΑΕ [https://www.ethaae.gr/el/diasfalisi-poiotitas]

Δείτε τα αρχεία εδώ:

Επιστολή ενημέρωσης για Μητρώο Φοιτητών

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εγγραφή στο Μητρώο Φοιτητών ΕΘΑΑΕ

Υπόδειγμα αίτησης φοιτητή για Μητρώο Φοιτητών

Υπόδειγμα Βεβαίωσης Τμήματος

Βεβαιώσεις – Χρήσιμα έγγραφα